Café het Udenaartje is al jarenlang een begrip in Uden. Ons familiecafé met gezellige sfeer onderging onlangs een grondige make-over waarbij zo’n beetje alles werd vernieuwd. Toch verdween niet alles uit onze mooie kroeg. Wij hebben ons café vernieuwd op de plekken waar dit meerwaarde biedt, maar ook de charme van het behouden van originele elementen is wat het vernieuwde café het Udenaartje zo uniek maakt.

Bruin café in een modern jasje

Het Udenaartje ademt de sfeer van een oud bruin café, maar wel in een moderne uitvoering. De originele pui maakte plaats voor een geheel vernieuwde raampartij voorzien van boogramen met glas in lood. Onder andere door twee extra deuren aan de zijkant van het pand toe te voegen, is er niet alleen een betere routing, maar ook extra daglicht gecreëerd. Het ruime overdekte terras dat erbij kwam, maakt het geheel af. Het bijzonderste element in het café is het behoud van de originele bar met goudkleurige tap, het pronkstuk van de zaak. Door niet alleen de locatie, maar ook de bar zelf grotendeels te hergebruiken, hebben we een mooi stukje identiteit van onze gezellige kroeg behouden. 

Dit zeggen onze gasten

En dat is precies waar we het elke dag voor doen!

 

Altijd gezellig!

Of je nu een lekker kopje koffie komt drinken, een sportwedstrijd komt kijken of een lekker koud biertje wilt drinken, het is een café voor iedereen! Natuurlijk hoort hier ook iets te snacken bij, dus voor de inwendige mens is er ook voldoende aanbod. In de zomermaanden kun je genieten van een heerlijk zonnig en gezellig (overdekt) terras!